Hírek

Bérletinformációk 2016-20172016.05.13

Tájékoztatjuk Tisztelt Bérlőinket, hogy ebben az évben nem gyűjtjük be a bérletkartonokat, hanem mindenkinek automatikusan lefoglaljuk a tavalyi helyét. Csak azoktól kérünk visszajelzést e-mailen vagy levélben, aki változtatni szeretne, megjelölve az új igényét. (E-mail: bjobbagy@mavzenekar.hu, postacím: 1088 Budapest, Múzeum utca 11.)

Régi bérlőinknek június hónapban elővásárlási lehetőséget biztosítunk a Múzeum utca 11. szám alatt hétfői és csütörtöki napokon 10-14 óráig. Kérjük vegyék figyelembe, hogy az elővásárlási lehetőséget csak a változatlan hosszabbításokra tudjuk biztosítani.

ÚJ BÉRLETHOSSZABBÍTÁSI LEHETŐSÉG!


Júniustól a zenekar honlapján is meg lehet vásárolni online a tavalyi helyeket. Helyváltoztatásra itt sincs lehetőség. Az online vásárláshoz szükség lesz a bérlet vonalkódjára, az esetlegesen járó kedvezmény érvényesítéséhez pedig arra az igazolványszámra illetve nyugdíjas törzsszámra, amelyet a korábbi években a vásárláskor bediktáltak nekünk. Online hosszabbítás esetén a vásárlás után egy igazoló szelvényt kell kinyomtatni, amelyet a bérletezés utolsó három napjában, illetve az első előadás előtt a helyszínen bérletre cserélünk majd.

A bérletezési időszak 2016. szeptember 5-től 10-ig tart. A hely-és sorozatváltási kéréseket szeptember 5-7-ig kezeljük, új bérlőinket pedig szeptember 8-10-ig várjuk. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a foglalások szeptember 7-ig vannak érvényben, utána töröljük őket.