Zalaegerszegen születtem, 10 éves korom óta hegedűs szerettem volna lenni. Szombathelyen Kalló Zsolt tanítványa voltam, utána Pécsett Bánfalvi Béla növendékeként diplomáztam, majd a Pannon Filharmonikusoknál dolgoztam és mellette tanítottam. A gyerekek születésekor Pestre költöztem, 2017 óta a MÁV szimfonikus zenekar tagja vagyok.

Három gyermekemmel, akik szintén zenélnek, nincs lehetetlen. Sok közös programunk van, legyen az sütés főzés, kirándulás, kreatív alkotás. Kedvenc helyünk Dobogókő, ahol visszatérő jurtások vagyunk. Az álmom, hogy öt gyermekem legyen és olyan fészket nyújtsak nekik, ahova szívesen jönnek bármikor.

A zene mellett a versenytánc meghatározó szerepet töltött be az életemben, ami rengeteg jó érzést, energiát szabadít fel. Szeretem a természet erejét és hálás vagyok, hogy Japánban megtapasztalhattam milyen igazán tisztelni a körülöttünk lévő világot. Az ő kultúrájuk varázsolt el a legjobban, lenyűgözött, hogy megteremtik az időt arra hogy befogadják a természet szépségeit, hogy megálljanak és megcsodálják a velük élő természetet.