Bérlethosszabbítás online

  1. e-mail címmel rendelkező bérlőink kapni fognak egy bérlethosszabbításról szóló levelet. A levélben található linkre kattintva augusztus 10-ig 50% kedvezménnyel hosszabbítható a tavalyi hely, a kedvezményt automatikusan generálja a rendszer. Augusztus 10. után a korábbi kedvezménnyel lehet hosszabbítani, ehhez a tavalyi bérleten szereplő vonalkódot kell beírni a megfelelő mezőbe.
  2. akinek nincs e-mail címe, az a zenekar honlapján hosszabbíthat online:

https://mavzenekar-berlet.jegy.hu/seasonticket

Ez esetben a bérleten szereplő vonalkódot kell beírni a megfelelő mezőbe. Augusztus 10-ig itt is 50% kedvezményt adunk automatikusan, utána normál kedvezmény van érvényben.

Online hosszabbítás 2021. július 5-től augusztus 22-ig lehetséges, helycserére online nincs lehetőség.

Új bérlet vásárlása online

A zenekar honlapján: https://mavzenekar-berlet.jegy.hu/seasonticket 2021. júl. 11-től a rendelkezésre álló helyek függvényében.

Bérletvásárlásra az adott sorozat első előadásának időpontjáig van lehetőség.

Augusztus 10-ig 50%-os elővásárlási kedvezményt biztosítunk (automatikusan adja a rendszer), ez után normál kedvezményt, amelynek igénybevételéhez a bjobbagy@mavzenekar.hu e-mail címre szkennelve vagy lefényképezve kérjük elküldeni a kedvezményre jogosító igazolványt, illetve a nyugdíjas törzsszámot. Ennek alapján egyedi kódot adunk a vásárláshoz.

A weben vásárolt bérlet teljes értékű E-bérlet, azt később nem cseréljük kartonra. Az E-bérletet mindenki elektronikusan kapja meg, amely kinyomtatható, de okostelefonon bemutatva is érvényes a koncertre való belépéskor. A webes hosszabbításnál-vásárlásnál felmerülő esetleges problémákat az Interticket Kft. ügyfélszolgálata tudja orvosolni (jegy@jegy.hu; tel.: +36 1 266-0000), a MÁV Zenekar telefonszámán ebben nem tudunk segítséget nyújtani.

Bérletújítás változatlan sorozatra és helyre személyesen

  1. július 5-7., naponta 10:00 és 18:00 óra között, helyszín: a MÁV Zenekar székház udvara, 1143 Budapest, Stefánia út 61.

Akadályoztatása esetén kérjük, hogy legkésőbb július 1-ig írásban jelezze megújítási szándékát, mert a meg nem hosszabbított és írásban meg nem erősített zeneakadémiai foglalásokat július 7-én töröljük. Levélcím: 1143 Budapest, Stefánia út 61., E-mail: bjobbagy@mavzenekar.hu

Bérletújítás más sorozatra vagy helyre, új bérlet vásárlása személyesen

  1. július 8-9. naponta 10:00 és 18:00 óra között, helyszín: a MÁV Zenekar székház udvara, 1143 Budapest, Stefánia út 61.

Azokat a bérlőinket várjuk, akik helycserét vagy sorozatváltoztatást szeretnének. Ők a felszabaduló helyek közül választhatnak érkezési sorrendben, előjegyzést nem veszünk fel. Akadályoztatása esetén kérjük, írásban kérjen időpontot az ügyintézésre (levélcím: 1143 Budapest, Stefánia út 61., e-mail: bjobbagy@mavzenekar.hu). Helycsere, sorozatváltás csak személyesen intézhető (online nem). Új bérlet a rendelkezésre álló helyek függvényében vásárolható.

Bérlet utólag más helyre nem cserélhető, visszaváltásra csak vis major helyzetben van mód. Elveszett bérlet pótlására 1000.-Ft/db kezelési költséget számítunk fel.

Bérletkedvezményre jogosító igazolványok

Vasutas-, nyugdíjas-, mozgássérült- és diákigazolvány.

A következő sorozatokra váltható kedvezményes bérlet: Szőke Tibor-mesterbérlet, Erdélyi Miklós-, Lukács Miklós- és Varga László-bérlet. Kedvezményt csak természetes személy vehet igénybe, személyesen, a kedvezmények nem vonhatók össze. A vásárlás során igénybe nem vett kedvezmények utólag nem érvényesíthetők. Egyesületek, alapítványok, oktatási intézmények számára egyedi csoportos kedvezményeket kínálunk.
 

Fizetési lehetőségek

Készpénz és bankkártya. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy számlát csak vásárláskor állítunk ki, visszamenőleg nem.

Napijegyek vásárlása

a MÁV Zenekar honlapján: www.mavzenekar.hu (nincs kezelési költség),

a Zeneakadémián (tel.: +36 1 321-0690),

a Művészetek Palotája jegypénztáraiban:

  1. a Komor Marcell utca 1. sz. alatt (tel.: +36 1 555-3300, +36 1 555-3301),
  2. az Andrássy út 15. sz. alatt (tel.: +36 1 555-3310, +36 1 555-3311),
  3. az Allee (II. emelet), Árkád (I. emelet), Mamut II. (II. emelet) bevásárlóközpontokban, valamint

a Pesti Vigadóban (+36 1 328-3340),

az InterTicket bármely jegyirodájában

Daniel www.jegy.hu oldalon.

Napijegyekre nincs kedvezmény, székházunkban csak egyedi csoportos jegyigényeket szolgálunk ki.

További információ:

Tel.: +36 1 338-2664/23-as mellék

Fax: +36 1 338-4085

E-mail: bjobbagy@mavzenekar.hu