Jegy-és bérletinfókhoz

A MÁV Szimfonikus Zenekar 2024–2025-ös évadának aktuális bérleteit és a bérletekhez tartozó koncerteket, műsorismertetőket ide kattintva tekintheti meg.

BÉRLETMEGÚJÍTÁS ONLINE

A zenekar honlapján keresztül: https://mav.jegy.hu/seasonticket

Május 22-től július 30-ig online az alábbi módokon újíthatja meg bérletét/bérleteit:

Erdélyi Miklós bérlet / Lukács Miklós bérlet / Szőke Tibor mesterbérlet online megújításához szüksége lesz legutóbbi bérlete vonalkódjára.

A bérletmegújításhoz kattintson az alábbi linkre:

https://mav.jegy.hu/seasonticket

Az előző évi bérletének vonalkódját írja be a Bérletmegújítás alatti „Vonalkód” mezőbe, majd kattintson a „Hosszabbítás” gombra. A megjelenő felület listázza a bérletét/bérleteit teljes áron. Ha több bérlete van és valamelyiket nem szeretné megvásárolni, vegye ki a pipát a négyzetből. Ezután kattintson a „Vásárlás” gombra, majd várja meg, amíg feljön a kosár.  Ha előző évben kedvezményes (vasutas-, nyugdíjas-, pedagógus) árú bérlete volt, abban az esetben a kedvezményhez az előző évi bérletvonalkódot szükséges érvényesíteni. Ehhez a kosár felületen a „Kedvezményre jogosító kód” mezőbe kell beírni a régi bérletvonalkódot (betűkkel együtt), majd az „Érvényesít” gombra kattintva a rendszer érvényesíti a kedvezményt. Itt a „Tovább a vevő adataihoz” gombra kattintva indítható a vásárlási folyamat, majd a fizetés gomb megnyomását követően a bank fizetési felületére érkezik.

Ha az előző évben teljes árú bérlete volt, de az idei évben jogosulttá vált valamilyen kedvezményre (vasutas-, nyugdíjas-, pedagógus), kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: regisztracio@mavzenekar.hu

Amennyiben új ülőhelyre váltana, vagy a megújított bérletek mellett új bérleteket is vásárolna, a fenti linken ezt szintén megteheti, ekkor nem kell vonalkódot megadni, csak kiválasztani a megfelelő bérletet és végig vinni a megadott lépéseket.

Festetics bérlet online megújítás:

A nagy érdeklődésre való tekintettel az előző évad (jellemzően) pénteki koncertnapjai mellé csütörtöki napokra is meghirdetünk bérletet.

Amennyiben maradna a pénteki napon úgy bérletét kedvezményes áron tudja meghosszabbítani a tavalyi bérletének vonalkódjával, a Festetics bérletes kedvezmény ebben az esetben automatikusan rákerül a bérletére.

Amennyiben szeretne átülni a csütörtöki napra, úgy az előző évi Festetics bérletének vonalkódját szükséges megadnia a kedvezmény érvényesítéséhez, azaz a bérlet kosárba helyezését követően a „Kedvezményre jogosító kód” mezőbe beírva, a kedvezmény érvényesíthető a csütörtöki napokra is.

Unokák és nagyszülők hangversenyei bérletek:

A helyszín és kezdési időpont változás miatt ezek a bérletek nem újíthatóak meg a régi vonalkóddal, hanem új bérletvásárlással lehet megváltani a fenti linkre kattintva, tehát nem kell vonalkódot megadni, csak kiválasztani a megfelelő bérletet és végigvinni a megadott lépéseket.

Amennyiben nem tart igényt korábbi bérletére, megköszönjük, ha ezt az információt e-mailben, a regisztracio@mavzenekar.hu címen jelzi.

Az online bérlethosszabbítás határideje: július 30.

BÉRLETHOSSZABBÍTÁS, BÉRLETVÁSÁRLÁS SZEMÉLYESEN

Zeneakadémia jegypénztár naponta 14.00-18.00 (1061 Bp., Liszt Ferenc tér 8.)

Bérletmegújítás határideje: július 30.

Amennyiben nem tart igényt korábbi bérletére, megköszönjük, ha ezt az információt e-mailben, a regisztracio@mavzenekar.hu címen jelzi.

Bérletárak:

Szőke Tibor mesterbérlet – Müpa – 4 alkalom

Kedvezményes bérlet: 22.000.-, 19.000-, 16.000.- 14.000.- Ft
Teljes árú bérlet: 30.000.-, 27.000.-, 23.000.-, 19.000.-Ft

Erdélyi Miklós és Lukács Miklós bérletek – Zeneakadémia – 6 alkalom
Kedvezményes bérlet: 26.000.-, 24.000.-, 22.000.- Ft
Teljes árú bérlet: 36.000.-, 34.000.-, 32.000.-, Ft

Festetics bérlet – Festetics Palota – 4 alkalom
Kedvezményes bérlet: 18.000.- Ft
Teljes árú bérlet: 24.000.-, Ft

Unokák és nagyszülők hangversenyei – Eötvös 10 / Magyar Nemzeti Múzeum – 4 alkalom

Teljes árú bérlet: 9.000.-, Ft

Igénybevehető kedvezményeink:
nyugdíjas, pedagógus, vasutas

NAPIJEGYEK
A napijegy-árusítást várhatóan szeptemberben indítjuk!

Napijegyek vásárlása jegyirodákban:

Zeneakadémia jegypénztár
1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. (+36 1 321-0690)

Müpa jegypénztár
1095 Budapest, Komor Marcell utca 1. (+36 1 555-3300, +36 1 555-3301),