Legyen a 2023-as év is tele klasszikus zenei élményekkel!

A MÁV Szimfonikus Zenekar 2022-ben egy különleges karácsonyi ajándékkal szeretne kedveskedni közönségének. Válasszon ajándékkártyáink közül és ajándékozzon koncert élményt az ünnepekre.

 

Karácsonyi ajándékkártyáinkkal most kedvezménnyel tud vásárolni az ünnepek előtt. 4800 Ft-ért 6000 Ft névértékű ajándékkártyát kap, míg 16000 Ft-ért 20000 Ft névértékű utalványhoz juthat hozzá az ünnepek előtt.

A kártyák 100%-osan beválthatók a MÁV Szimfonikus Zenekar hangverseny bérleteire és koncertjegyeire, és tovább is ajándékozhatók szeretteinek, ismerőseinek.

Az ajándékkártyát felhasználhatja a MÁV Szimfonikus Zenekar programjaira online, a jegyek kosárba helyezését követően, az utalvány vonalkódjának az Ajándékkártya mezőbe történő beírásával, így az utalványon lévő egyenleg csökkenti a végösszeget.

Amennyiben a megvásárolni kívánt jegyek értéke magasabb, mint az ajándékkártya egyenlege, a tranzakció bankkártyás fizetéssel is kiegészíthető, ha pedig a kosár értéke alacsonyabb az utalvány összegénél, úgy a fennmaradó egyenleget a kártya lejáratáig fel tudja használni.

Az alábbi linkre kattintva eléri karácsonyi ajánlatainkat: https://mav.jegy.hu/gift