Zenész családban születtem, nyolcévesen kezdtem el hegedülni. A Bartók Béla Konzervatórium elvégzése után tanulmányaimat Répássy Györgyi tanárnőnél folytattam a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola hegedűtanári tanszakán. Harmadéves koromban a főiskola zenekarának koncertmestere lettem, emellett kamarazenészként partnereimmel több díjat is nyertünk. Ugyancsak főiskolai éveim alatt voltam Keönch Boldizsár tanár úr magánének növendéke.

1986-ban – diplomám megszerzése után – a MÁV Szimfonikus Zenekarhoz kerültem, első hegedűsként. Egy esztendővel később férjemmel megalapítottuk a Caritas Collectio Kamarazenekart, melynek koncertmestere és szólistája vagyok. Az együttessel három évtized alatt Magyarország-szerte és Európa több városában hangversenyeztünk, számos lemezfelvétel készítésében vettünk részt, amelyek itthon és az USA-ban jelentek meg.

Kollégáim a MÁV Szimfonikusoknál a 2002-es évadban az Év Muzsikusának választottak. S bár az utóbbi öt esztendőben a Hubay Jenő Zeneiskola tanáraként is tevékenykedem, máig ugyanolyan fontos számomra a szimfonikus zenekari játék, a zeneirodalom sokszínű műveinek előadásában való részvétel.