A Zene Showja Kovács András Péter (KAP) humoristával március 8-án

A MÁV Szimfonikus Zenekar, a ZeneMűvek és az Akvárium Klub közös szervezésében 2023. március 8-án, 19:30-kor a következő Zene Showja vendége Kovács András Péter (KAP) humorista lesz! Az est fő témája a zene és a humor, így garantáltan szórakoztató élményre számíthat a közönség.

“A humor a bölcsek esernyője” – fogalmazták meg elődjeink. De hogyan működik ez az esernyő? Hányféle árnyalata van? És egyáltalán, mi az, ami aláfér és mitől véd?

Kovács András Péter, Karinthy-gyűrűs humorista, író, a hazai stand-up comedy egyik jeles képviselőjét a klasszikus zenei világ és a humor találkozásáról, valamint a humor mögött lévő sorsokról és inspirációkról  kérdezi a műsorvezető, Seidl Dénes.

A Zene Showja az interjú és a hangverseny műfajok ötvözete, ahol a vendégekkel olyan fontos témákról is szó esik, amelyek meghatározóak voltak céljaik elérésében.

Az est különlegessége, hogy a meghívott vendég személyes gondolatait a MÁV Szimfonikus Zenekar a klasszikus hangverseny-repertoár különlegességeivel támasztja alá Dénes-Worowski Marcell vezényletével.

Jegyek: https://akvariumklub.hu/programok/a-zene-showja-7/