A ZENE SHOWJA

Seidl Dénes, Dénes-Worowski Marcell

2023. március 8.
19:30
Budapest
Akvárium, NagyHall
Google térkép
Jegyvásárlás
“A humor a bölcsek esernyője” - fogalmazták meg elődjeink. De hogyan működik ez az esernyő? Hányféle árnyalata van? Egyáltalán, mi az, ami aláfér és mitől véd?

A Zene Showja következő vendégével, Kovács András Péterrel elsősorban arról fogunk beszélgetni, ami a humor mögött van: az emberről, sorsokról és inspirációkról. A mélyebb témák mellett természetesen helyet kap a játék is, kiderül, mitől jó a zenei humor és miért jó a nevetés?


A ZeneMűvek, az Akvárium Klub és a MÁV Szimfonikus Zenekar rendhagyó komolyzenei talkshowján különböző területek kiemelkedő személyiségeivel találkozhatnak az érdeklődők. A Zene Showja az interjú és a hangverseny műfajok ötvözete, ahol a vendégekkel olyan fontos témákról beszélgetünk, amelyek meghatározóak voltak céljaik elérésében.

Az est különlegessége, hogy a meghívott vendég személyes gondolatait a MÁV Szimfonikus Zenekar a klasszikus hangverseny-repertoár különlegességeivel támasztja alá.


Műsorvezető: Seidl Dénes
Karmester: Dénes-Worowski Marcell
Az est vendége: Kovács András Péter, KAP Karinthy-gyűrűs magyar humorista, író, a hazai stand-up comedy egyik képviselője.


Kapunyitás: 19:00