Marc Bouchkov hegedűművész mesterkurzusa május 13-án a MÁV Szimfonikus Zenekar próbatermében

A MÁV Szimfonikus Zenekar örömmel várja hegedű szakos akadémisták jelentkezését Marc Bouchkov hegedűművész mesterkurzusára.

A virtuóz és sokoldalú belga hegedűművész már fiatalon komoly nemzetközi karriert tudhat magáénak, Európa számos vezető zenekarával lépett már fel (pl. Royal Concertgebouw Orchestra, Tonhalle Orchester Zürich, Orchestre National de Belgique, Orchestra Sinfonica Nazionale RAI, Mariinsky Theater Symphony Orchestra), és rendszeres meghívottja például a rangos Verbier Fesztiválnak. A MÁV Szimfonikus Zenekarral 2023. május 12-én lép fel a Zeneakadémia Nagytermében, ahol Csaba Péter vezényletével Ysaÿe: e-moll hegedűversenyének magyarországi bemutatóját játsszák.

Budapesti tartózkodása idején a Zenekar felkérésére mesterkurzust is tart, amelyre aktív és passzív résztvevőket is szeretettel várunk:

Időpont: 2023. május 13., szombat – 11:00-től 14:00-ig

Helyszín: A MÁV Szimfonikus Zenekar próbaterme – 1143 Budapest, Stefánia út 61.

Az aktív résztvevők beosztása: a kurzusra minden hallgatónak 40 percet tudunk biztosítani. Az időbeosztás a jelentkezők számától függően is alakul, amelyet a jelentkezési határidő után a kurzus aktív résztvevőinek e-mailben elküldünk. Igény esetén zongorakísérőről a hallgatókat kérjük gondoskodni.

Jelentkezés menete:

E-mailben várjuk a jelentkezéseket az nczvikli@mavzenekar.hu e-mail címre az alábbiak szerint:

Aktív részvételre jelentkezők:

  • név, életkor, állandó lakcím, telefonszám, e-mail cím
  • oktatási intézmény, tanár neve
  • a mesterkurzuson játszani kívánt mű szerzője, címe, hossza

Jelentkezési határidő: 2023. május 11. – 14:00-ig

Passzív hallgatók:

  • név, intézmény, e-mail cím

Jelentkezési határidő: 2023. május 12. – 17:00-ig

Részvételi díj:

  • aktív résztvevőknek: 4.000 Ft
  • passzív hallgatóknak a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött

Részvételi díj befizetése: a mesterkurzus díjáról a visszaigazolt aktív részvevőknek e-mailben számlát küldünk, amit a kurzust megelőzően átutalással kérünk kifizetni. Kérjük, az átutalás közleményébe tüntessék fel a „Mesterkurzus” kifejezést és a résztvevő nevét.

Kérdés esetén Czvikli Nóra, a MÁV Szimfonikus Zenekar külügyi menedzsere áll rendelkezésre az nczvikli@mavzenekar.hu e-mail címen, illetve telefonon a +36 20 595 9695 számon.