Ráadáskoncertet ad zenekarunk Kobayashi Ken-Ichiro vezényletével május 25-én az Erkel Színházban!

A legendás karmester, Kobayashi Ken-Ichiro 50 évvel ezelőtt nyerte meg a Magyar Televízió I. Nemzetközi Karmesterversenyét, melynek elődöntőjében a MÁV Szimfonikus Zenekart vezényelte. A fél évszázada tartó kölcsönös barátságunk ünneplésére meghirdetett közös hangversenyünk 2024. május 24-én, a Zeneakadémián lesz, amelyre néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Húsvéti ajándékunk a hírlevelünkre feliratkozottak számára, hogy március 28-án (csütörtök) 18 óra és április 2. (kedd) 12:00 óra között elsőként vásárolhatnak jegyeket az eseményre.

A hírlevelünket március 28-án, 18 órakor küldjük ki a címzetteknek az elővásárlási információkkal együtt. Kérjük, ellenőrizzék a SPAM/Levélszemét mappát is, amennyiben nem találják a beérkezett üzenetek között az értesítésünket!

A nagyközönség számára április 2. (kedd) 14 órától lesz lehetőség a belépőjegyek online megvételére.

A koncertről bővebben a linkre kattintva olvashatnak: https://mavzenekar.hu/event/raadas-50-jubileumi-koncert-kobayashi-ken-ichiroval/